Hey, ik ben Julie

en geef jou en jouw bedrijf vleugels

Want samen zetten we jouw bedrijf nóg steviger op de kaart.

Julie Tamsin

... geeft je vleugels

Nee, het is niet enkel de slogan van een welgekend energiedrankje. Want ik weet wat het met jou en jouw bedrijf doet als er iemand naast je staat die in je gelooft, met je meedenkt en even met je meeloopt. 

En dat doe ik met al mijn energie, want je hoeft het niet allemaal alleen uit te dokteren. Iets wat ik vroeger trouwens wel dacht. Als kind al. Toen voelde ik me vaak alleen. Alsof ik mijn plan maar moest trekken. Gelukkig kruisten de juiste mensen mijn pad die me konden upliften. Zij stelden me in staat om dingen te doen waar ik op m'n eentje zelfs nog niet eens aan dacht.

En die persoon ben ik ook voor jou. 

Iemand naast je hebben staan die in je gelooft en jou en je bedrijf stevig vooruit duwt

Je hebt maar één zo iemand nodig en er kunnen fantastische dingen gebeuren. Als kind was dat voor mij mijn mama die me no matter what aanmoedigde en me hielp om drempels te nemen. Voor jou was dat vroeger misschien een leerkracht of een goede vriendin.

En het is net dàt wat ik als marketingmentor voor jou als ondernemer wil zijn.
Want dat iemand naast je hebben staan jou en jouw bedrijf vleugels geeft, daar mocht ik al meermaals getuige van zijn.

Julie staat voor marketing op maat. Ze gaat de hele weg samen met jou aan de slag en bouwt keihard met jou mee aan die ideale marketing. 100% op maat van jouw bedrijf. Ze stelt vast waar de knoop zit in je marketingverhaal om die samen met jou te ontwarren en geeft je inzicht in je marketingfundamenten. Geen eindeloze theorie, geen holle hippe slogans, geen bandwerk. Maar wel een marketingmentor die all the way met jou op pad gaat.

Kristien

Enter your text here...jULIE

Waar ondernemers als jij het grootste profijt uithalen

De meest succesvolle ondernemers op deze planeet die vogelden het niet allemaal alleen uit. Ze lieten zich begeleiden en omringen door experts ter zake die hun bedrijf hielpen doorgroeien en shiften. En laat dat nu net hetgeen zijn wat ik het liefste doe: als tijdelijke partner meestappen in jouw bedrijf, even met je meelopen en met je meedenken zodat het volledige plaatje klopt en jij kan doorgroeien met jouw bedrijf.

Julie Tamsin

Samen gooien we de verschillende facetten van jou bedrijf op tafel om vandaaruit jouw marketingfundamenten aan te scherpen en een verhaal te schrijven dat weer helemaal klopt, triggert en resoneert bij jouw ideale klanten.

And than the magic happens


Want we gaan weg van de platgetreden paden. Weg van wat iedereen al zegt en doet. Wij gaan voor een sterk verhaal dat jou en jouw bedrijf typeert en een strategie waarmee je de concurrentie het nakijken geeft.


Ik zie een samenwerking met solo-ondernemers die stevig willen doorgroeien, maar wat in cirkeltjes blijven draaien met hun marketing, dan ook als een partnership.


Een partnership waarin we gaan voor een strak en perfect kloppend marketingverhaal: van basis, over strategie, naar uitrol.

We are in this together!


20+ ideeën voor jouw marketing

Meer dan 20 out of the box ideeën waarvoor je geen social media nodig hebt, maar die jouw bedrijf er wel bovenuit laten springen.

Zal ik ze in je mailbox droppen?

  Jouw privacy wordt gerespecteerd.

  Je kan op elk moment uitschrijven.

  Dus wil je niet langer alleen ploeteren, maar net doorgroeien met je bedrijf 

   

  Voel je dat het tijd is om:

  • er met kop en schouders bovenuit te springen in jouw markt,
  • dé go to te worden in jouw sector,
  • er voor te zorgen dat jouw ideale klanten los overtuigd zijn om jouw aanbod te kopen. Yep, zelfs zonder dat ze er ook nog maar aan denken om eerst even de concurrentie te checken.

  Ontdek dan hoe we kunnen samenwerken om jouw bedrijf nóg steviger op de kaart te zetten.


  “Julie is fantastisch goed in haar vinger leggen op de essentie. Zo slaagt zij erin om jouw woorden zo te herformuleren, dat bij jou een: ‘Maar jaaa, dat is het!’ volgt. Zodat je met jouw boodschap echt veel meer impact kan maken.”


  Maaike Devos 
  www.fun-dament.be


  "Ik wou eindelijk mijn missie en mijn verhaal duidelijk krijgen. Ik had al redelijk wat kennis opgedaan, maar ik ontbrak het om de vertaalslag te maken concreet voor mijn bedrijf en mij als persoon. Nu heb ik eindelijk een beeld en een gevoel dat helemaal juist zit voor mij. Daar ben ik heel blij mee.”


   Kimberly Van der Taelen www.thechaosterminator.be

  Voor de curieuzeneuzen

  • Met man en hond ga ik al eens op ontdekking in het bos, op het platteland of op het strand. Yep, mijn wandelschoenen hebben al wat kilometers in de zolen.
  • Recent ontdekte ik de geneugten van het tuinieren. Bloemen, kruiden en groenten, mijn tuin is één groot experiment.
  • Ik geef al eens concerten in mijn auto (of in mijn woonkamer) en als de stem even moet rusten, maak ik zinnen van de letters van elke nummerplaat die ik spot.
  • Yoga is mijn vaste ochtendritueel. 's Morgens vind je me dus op de mat. Geen betere manier om de dag te starten en het hoofd helemaal leeg te maken.
  • Ik ontwikkelde een lichte verslaving voor podcasts. Tijdens het ontbijt, tijdens het douchen, tijdens het koken of tijdens het poetsen. Iedere gelegenheid is goed om een podcast te beluisteren. Tips zijn altijd welkom, by the way.
  • Ik stond niet op de eerste rij toen het kooktalent en de liefde voor koken werden uitgedeeld, maar een lekkere maaltijd sla ik niet af.
  • Ik ben die ene persoon die de volledige aftiteling van films uitkijkt. Ik kan helemaal opgeslokt worden door het verhaal en daar moet ik dan achteraf even van afkicken. Dus ja, ik blijf altijd als laatste in de cinemazaal zitten. 🤷‍♀️


  Laten we jouw bedrijf nóg steviger op de kaart zetten.

  Marketing Blunder Series

  In deze Marketing Blunder Series trek ik mijn persoonlijk beerput aan marketingblunders open en entertain ik je een zomer lang met sappige achter de schermen verhalen.

  Verkneukel je tijdens deze 10-delige e-mailreeks en ontdek de marges in jouw marketing.

   Jouw privacy wordt gerespecteerd.

   >