Zet jouw bedrijf

op de kaart 

Je blijft maar wat in cirkeltjes draaien en trekt niet de juiste klanten aan. Meer nog, je lijkt echt vast te zitten terwijl je zo graag de volgende stap wil zetten met je bedrijf.

Hoog tijd voor een duidelijk verhaal en een passende marketingstrategie zodat je eindelijk kan groeien met je bedrijf en jouw ideale klanten voor jou in de rij komen te staan.

Tijd om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

Na het zoveelste online programma weet je het nog altijd niet

Je volgde best wel al wat online cursussen rond marketing, je las al tientallen boeken en beluisterde al evenveel podcasts, maar je bent het spoor nog steeds bijster.

De theorie heeft geen geheimen meer voor jou, die ken je.

En toch lukt het maar niet om de vertaalslag te maken van die mooie marketing- en salestheorieën naar jouw eigen bedrijf.

 • Het vinden van de juiste woorden is een uitdaging. Je kan maar moeilijk overbrengen wat je doet en wil graag je boodschap helder krijgen. 
 • Het is je niet duidelijk hoe jij je nu precies onderscheidt, zodat jouw ideale klanten weten waar je voor staat.
 • Dat je niet echt een marketingstrategie hebt, helpt ook niet. En wat je meepikte uit alle cursussen die je al volgde lijkt voor jou niet echt te werken.

Je ideale klant, je aanbod, je verhaal... het is allemaal even niet meer zo duidelijk.

Resultaat? Jij blijft in rondjes draaien en loopt vast.

En die ideale klanten? Die komen amper op je af.

Terwijl je er helemaal voor wil gaan en wil groeien met je bedrijf.

Hoe dit traject alles veranderde voor het bedrijf van Kimberly

Een bedrijf dat niet langer bij haar paste en vooral een verhaal dat ze niet helder kon brengen. Dat is het punt waarop Kimberly kwam aankloppen. Ze volgde al heel wat marketing- en contentcursussen. Allemaal heel interessant en leerrijk, maar waar ze op bleef vastlopen was hoe ze de vertaalslag kon maken naar haar bedrijf. En dus gingen Kimberly en ik aan de slag met haar verhaal en marketingstrategie. Lees verder om te ontdekken hoe dat uitpakte.

Tijd dus om eindelijk de vertaalslag te maken naar jouw bedrijf

Samen zetten we jouw verhaal en marketingfundamenten hyperscherp zodat de juiste klanten voor jou in de rij komen te staan en jij voluit kan groeien met je bedrijf.

Dat doen we in een heel persoonlijk 1 op 1 - traject met opvolging.

Niet nog eens een online cursus dus, maar iemand die every step of the way naast je zit en met je meedenkt.

In 4 maanden naar een perfect kloppend marketingVERHAAL mét een strak en volledig marketingPLAN. Dat is waar we samen voor gaan.

In de loop van het traject geven we samen vorm aan
elk facet van jouw marketingplan: van de basis, over de strategie, tot en met de concrete uitrol.

4 maanden lang word je door een marketingmentor bijgestaan. Yep, jouw verhaal en strategie zullen ervoor zorgen dat jouw ideale klanten niet meer om je heen kunnen en je bedrijf echt op de kaart komt te staan.


Waarom dit traject is wat je zoekt


Dit traject is iets voor jou als jij als solo-ondernemer voelt dat het tijd is om de cirkeltjes waarin je loopt te doorbreken en te groeien met je bedrijf. 

Het is volledig afgestemd op jouw bedrijf zodat je na de zomer een constante stroom aan fijne klanten hebt en helemaal klaar bent voor the next step.


Be prepared, want na de zomer staat jouw bedrijf echt op de kaart.

Dankzij een perfect kloppend verhaal en een marketingstrategie die past bij wie jij bent.

 • Jij zal precies weten wat je moet zeggen en doen om de juiste klanten aan te trekken.
 • Je zal dan ook een perfect beeld hebben van die ideale klant en je communicatie op hen kunnen afstemmen.
 • Je hebt een triggerend aanbod waar jouw ideale klanten voor in de rij komen te staan.

Hoe ziet het 1 op 1 - traject eruit?

1. Livedagen

2 livedagen waarop we met z'n tweeën telkens een volledige dag aan tafel zitten om de puzzelstukken van jouw verhaal volledig te doen passen. Gevolgd door het uitwerken van de marketingstrategie die best bij je past. Na inschrijving kies je zelf wanneer jouw livedagen doorgaan.

2. Videocalls

2 online videocalls waarin je ondersteuning krijgt bij de uitrol van jouw marktstrategie en we samen de handen uit de mouwen steken. Na inschrijving kies je zelf wanneer jouw videocalls doorgaan.

3. Persoonlijke opvolging gedurende het ganse traject

Gedurende het ganse traject van 4 maanden krijg je directe 1 op 1 opvolging zodat al je marketingvragen beantwoord worden en je focus scherp blijft. Zit je met twijfels of vragen? Wil je dingen laten nalezen? Heb je inspiratie nodig? I've got your back!

BONUS

Als bonus bij dit traject krijg je toegang tot de online cursus 'SOS marktonderzoek'. Hier vind je de meest complete handleiding voor een vruchtbaar marktonderzoek: van de juiste vragen, over een plan van aanpak tot de analyse en implementatie van alle verzamelde gegevens.

Daarbovenop begeleid ik je gedurende onze tijd samen persoonlijk met jouw marktonderzoek.


Jouw investering: € 2997 excl. BTW

 (betalen in termijnen is mogelijk: 4 x €789 excl. BTW) 


Blijf niet langer vastzitten, schrijf nu in en zet je bedrijf op de kaart


Hoe Sofie dankzij dit traject een aanbod lanceerde dat zichzelf verkoopt

Zonder enige marketingstrategie verkocht Sofie uren van haar tijd, maar dat liep toch niet zo vlot als ze toen wou. De why en de uniekheid van wat ze doet, werd haar steeds meer duidelijk. Hoog tijd dus om haar bedrijf volwaardig op de kaart te zetten. Ze droomde van een consistente workflow van klanten waarbij ze continu bezig kan zijn met dingen die ze graag doet en zo het verschil kan maken voor anderen. Terwijl ze er uiteraard mooi haar boterham mee kan verdienen. Lees verder om te ontdekken hoe Sofie haar verhaal de vorm kreeg waarmee ze nu bekend staat, hoe haar bedrijf een begrip werd en hoe die consistente flow aan klanten werkelijkheid werd.


Resultaat van onze samenwerking

 • Je hebt een verhaal, aanbod en marketingstrategie die 100% bij je passen.
 • Je weet precies wat te doen en te vertellen om de aandacht van jouw ideale klanten te triggeren en hen te overtuigen.
 • Jouw marketingplan is up and running waardoor je ideale klanten staan aan te schuiven.
 • Je straalt van energie en bent er klaar voor om er dit najaar en al de jaren daarna helemaal voor te gaan.
 • Doordat je jouw ideale klant, aanbod, verhaal en strategie duidelijk hebt, is er focus en dat brengt heel wat rust met zich mee.

Hey, ik ben Julie

Eerlijk is eerlijk, ik heb het een beetje gehad met al die online cursussen. Als marketingmentor zit ik het liefste met jou aan tafel, en dat mag je behoorlijk letterlijk nemen. Ik duik helemaal mee in het verhaal van jouw bedrijf om dat vlijmscherp te zetten, zodat daar een marketingstrategie uit kan voortvloeien die helemaal bij je past.

Geen theorie dus, maar puur maatwerk en vooral doen.

Geen cursus, maar 1 op 1.

En daar mag gerust een theetje en een koekske bij.

Kortom ik help je naar een strak en perfect kloppend marketingverhaal: van basis, over strategie, naar uitrol.

 • Zodat de juiste klanten voor jou in de rij komen te staan.
 • Zodat je met zelfvertrouwen jouw boodschap uitdraagt en impact maakt.
 • Zodat al je ondernemerstwijfels en financiële zorgen smelten als sneeuw voor de zon.


Wat klanten zeggen


“Julie is fantastisch goed in haar vinger leggen op de essentie. Zo slaagt zij erin om jouw woorden zo te herformuleren, dat bij jou een: ‘Maar jaaa, dat is het!’ volgt. Zodat je met jouw boodschap echt veel meer impact kan maken.”


Maaike Devos 
van Fun-dament


"Ik worstelde met het verwoorden van mijn verhaal, mijn missie en mijn ideale klant. Door daar heel diep in te duiken, zijn de dingen waarvan ik eigenlijk al een beetje wist dat dat het was, nog meer helder geworden. Nu heb ik heel veel inspiratie en ideeën om ermee aan de slag te gaan. Van hieruit kan ik echt mijn missie en verhaal in de wereld zetten.


Stephie Dewever van www.stephiedewever.be


"Ik vond het vooral moeilijk om de connectie te maken tussen mijn verhaal en het verhaal van mijn cliënten. Ik wou de juiste woorden vinden en er een structuur in krijgen. Julie heeft me geleerd om in verhaallijnen te denken. Ik zie nu in op welke manier mijn verhaal mijn cliënten echt kan  helpen."


Sarah Noelmans
van PCOS De Baas


Ben jij er ook klaar voor om jouw bedrijf op de kaart te zetten?

Disclaimer

Dit traject is helemaal niets voor jou als je:

 •  Voor jezelf totaal nog niet hebt uitgemaakt wie je ideale klant is. We kunnen jouw verhaal namelijk niet afstemmen op jouw ideale klant, als je zelf helemaal nog niet weet wie dat is.
 • De hele wereldbevolking in één keer als jouw klant ziet. Als we een marketingverhaal zouden moeten construeren waar echt iedereen zich in herkent, dan wordt het een hele saga waar mensen van in slaap vallen, trust me.
 • Onder een steen wil leven en dus niet naar buiten wil komen met je verhaal.
 • Je verhaal niet in handen wil nemen om het op zoveel mogelijk manieren te delen.
 • Het nut niet inziet van het inzetten van verhalen om de juiste klanten aan te trekken.
 • Niet bereid bent om stukken die niet bij je nieuwe verhaal en identiteit horen los te laten for the greater good.
 • Niet wil testen en zoeken wat werkt voor jouw ideale klant, maar een kant-en-klaar antwoord verwacht. Sorry honey, dat kan niemand je geven.


FAQ

Ik ben overtuigd en wil inschrijven. Een adviesgesprek is niet nodig. Hoe kan ik dan inschrijven?

Ben je 100% overtuigd dat dit is wat je nodig hebt en heb je geen nood aan een kennismakingsgesprek, maar wil je onmiddellijk kunnen inschrijven? Eerst en vooral superfijn dat je een volle 'Ja' voelt. Nieuwsgierig als ik ben, weet ik toch al graag op voorhand wie je bent, welke onderneming je hebt en waar je op vastloopt. Zo kan ook ik aftoetsen of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. Als er geen match is, dan werkt het gewoon niet. Daar ben ik graag eerlijk over.

Kennen we elkaar of hebben we al eerder samengewerkt? Dan kan een kennismaking overgeslagen worden. Stuur me dan even een bericht: Dat kan hier


Hoe lang duurt zo’n traject?

Het traject start met een eerste livedag. Vanaf dan loopt jouw traject 4 maanden.


Op welke momenten gaan de livedagen en videocalls door?

Onmiddellijk nadat je bent ingeschreven, krijg je toegang tot mijn online agenda. Daar kies je zelf welke dagen voor jou het beste passen. Iedere livedag start om 10u. Rond 16u30 ronden we af. Ook de videocalls kan je na inschrijving zelf inplannen. Die duren steeds anderhalf uur. 


Waar gaan die livedagen door?

De livedagen gaan door in mijn basecamp in Oedelem (vlak bij Brugge). 's Middags zorg ik voor een lichte lunch. De hele dag zijn drank (thee of course) en knabbeltjes aanwezig. Je hoeft dus niets mee te brengen. Wil je graag de avond voordien in de buurt logeren? Ik ken enkele prachtige B&B's in de omgeving.

Van zodra je ingeschreven bent, stuur ik je het concrete adres door.


Kan ik beroep doen op de KMO-portefeuille?

Dat is op dit moment niet mogelijk. Je kan het inschrijvingsgeld wel in 4 termijnen betalen.


Ik wil nog meer informatie.

Stel je vragen volledig vrijblijvend in een gratis kennismakingsgesprek. Boek hier een moment waarop we even videobellen.


Zij stonden te popelen om hun bedrijf op de kaart te zetten


"Ik wil graag samen aan de slag gaan omdat ik zo veel mogelijk start-up ondernemers wil kunnen helpen. En ik denk dat dit mogelijk is door hen haarscherp te kunnen aanspreken, me duidelijk te kunnen positioneren en hen mijn meerwaarde te laten inzien. En ik denk dat een traject bij jou dat duidelijk in kaart kan brengen. 

k wil niet meer twijfelen en het allemaal alleen doen. Ik wil gewoon 1 KICK ASS strategie die duidelijk is."


Laurie Braeckmans van

ondernemen met Laurie


"In het najaar van 2022 spraken Julie en ik af voor een reanimatiesessie van mijn marketing. Dat was een heel fijn gesprek en de ideetjes borrelden op. Ik heb heel veel geschreven tijdens onze afspraak en ook de opname nog eens herbeluisterd. Julie dook gretig mee in mijn verhaal om meer en meer mijn juiste doelgroep aan te spreken. Ik voelde nadien wel nog veel vragen, die ik af en toe ook stelde aan Julie en waar ze altijd met veel enthousiasme op in ging. 

Nu ze een traject voorstelt waarin Julie zoveel tijd met mij wil meedenken en meelopen, voel ik dat het de moment was om alle vragen te stellen en mijn verhaal echt helder te zetten. Daar ga ik nu deze zomer werk van maken. Ik hou heel erg van de zachte energie die Julie uitstraalt! Ik kijk al heel erg uit naar de livedagen samen!"


Soetkin Vercruyssen van

www.soetinvercruysen.be