Heeft jouw marketing dringend nood aan een reanimatie?

Laten we die marketing van jou nieuw leven inblazen tijdens een online reanimatiesessie.

€225 excl. btw

Herken je dit?

😩 Je voelt aan je theewater dat er iets niet klopt. Het lijkt wel alsof je jouw ideale klanten afstoot in plaats van aantrekt. Had je maar iemand die eens even met je meekeek en je vertelde wat er anders moet.


😩 Je volgde al meerdere marketingcursussen, verslond al heel wat boeken en podcasts, maar weet nog steeds niet wat jij nu het beste doet om de juiste klanten aan te trekken. #gefrustreerd


😩 Als het gaat om een marketingstrategie of content schrijven kan je je verliezen in het nadenken hoe je het gaat aanpakken en wat je precies gaat vertellen. De volgende dag verander je alles weer. Kon iemand je maar helpen bij het doorhakken van die knoop.


😩 Je bent zoekend naar hoe je jouw bedrijf in de wereld kan zetten, maar vindt maar geen oplossing. Je voelt je gefrustreerd dat het zo weinig opbrengt wat je doet.

😩 Je kan maar moeilijk uitleggen wat je nu precies doet. Je bent mensen bij je eerste zin al kwijt. Je voelt dat het tegen jou begint te werken. Hoe kan je dan mensen overtuigen om klant te worden?!


😩 Het is belangrijk om duidelijkheid te geven aan je klanten, maar het blijft een struggle hoe je dat precies kan doen. Dat maakt je behoorlijk onzeker.


😩 Je wil je bedrijf verder uitbouwen en weet dat het belangrijk is dat je verhaal vlijmscherp en uniek is, alleen kan je dat verhaal maar niet vinden. Help, hoe kan je je onderscheiden van de concurrentie?!


😩 Je wil een nieuw aanbod of bedrijf lanceren en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan, maar euh? Hoe ga je dat concreet aanpakken? De onzekerheid slaat al toe.

Goed nieuws!


Boeken lezen en podcasts luisteren gaven je nog geen concrete antwoorden. En ook die online cursus die je volgde coverde nog niet al jouw vragen.

Tijd dus voor een volgende stap.

Eindelijk is het mogelijk om jouw marketingissues voor te leggen aan iemand die met je meedenkt, zonder dat je daar een torenhoog bedrag voor moet neertellen. 


Gedaan met zelf maar wat doen zonder resultaat of blijven vastlopen in jouw marketing.


Anderhalf uur lang heb je mijn onverdeelde aandacht. Ik luister naar je vraag over je marketingstrategie, de manier waarop je jouw verhaal naar buiten brengt of je content. Met mijn externe blik geef ik je concrete antwoorden waar jij mee verder kan.


We bespreken hoe jij kan opvallen voor je meest ideale klanten en hoe je je kan onderscheiden van andere spelers in je markt.


🙌 Kortom Krijg een heel concreet antwoord op jouw meest prangende marketingvragen zodat je eindelijk weet what to do next. 🙌

Blaas je marketing een nieuw leven en een nieuwe richting in.

Bestook me anderhalf uur lang met je meest prangende vragen over marketing, het verhaal dat je naar buiten brengt of de content die je deelt. Ik laat mijn expertise en ideeën op je los zodat jij eindelijk weet wat je te doen staat en hoe jij impact kan maken. Ik beantwoord echt elke vraag rond marketing (no limits or taboes). Achteraf drop ik de opname van jouw reanmiatiesessie netjes in je mailbox (Maak je geen zorgen over bad hair days, enkel jij krijgt de opname te zien).

Anderhalf uur met opname


1 op 1 


Iemand die concreet met je meedenkt


Concrete antwoorden op jouw marketingvragen


Oké, eventjes praktisch

👉 Je boekt jouw reanimatiesessie.

👉 Na betaling bevestig ik je reanimatiesessie en geef ik je toegang tot mijn digitale spreekkamer.

👉 Jij komt op het afgesproken moment digitaal opdagen.

👉 Ik denk anderhalf uur lang met je mee en geef je heel concreet antwoord op je meest prangende marketingvragen.

👉 Nadien drop ik de opname van jouw reanimatiesessie in jouw mailbox.

€225 exl. btw


Hey, ik ben Julie!

Impact maken, dat is wat jij wil. Maar soms loop je vast en dan kan het als solo-ondernemer plots verdomd eenzaam zijn.

I know, want ik ben er ook eentje.

Er zijn zo van die momenten dat je wenste dat er iemand was die even met je meedacht, die even een externe blik op jouw bedrijf wierp, iemand die je hielp om knopen door te hakken en richting te kiezen.

Als marketingmentor help ik ondernemers die vastlopen in het op de kaart zetten van hun bedrijf.

Niet met de zoveelste online cursus, maar wel 1 op 1 zodat ze echt antwoorden krijgen op hun vragen.

Want laat ons eerlijk zijn, soms zit je met vragen waar de gemiddelde online training die je volgde, de boeken die je las of de podcasts die je beluisterde (love podcasts by the way) geen antwoord op gaven.

Ik leef helemaal op als ik met iemand kan meedenken, moet mijn ideeënfontein bij momenten wat in bedwang houden en ben behoorlijk goed in mijn vinger op de wonde leggen (al zeg ik het zelf).

Dus boek een reanimatiesessie, dan zetten we samen jouw bedrijf op de kaart.

Wat zij zeggen over de reanimatiesessie van hun marketing:

Myrthe Rombauts - www.koesterkuur.be 


“Ik worstelde al een hele tijd met het gegeven: hoe vertel ik mijn verhaal, hoe maak ik duidelijk voor de buitenwereld wat ik precies doe en waar het over gaat? En nu eindelijk is er duidelijkheid en staan er woorden/zinnen, een verhaal op papier en dat allemaal dankzij de fantastische input en hulp van Julie.”


Fem Verzelen - www.recollectshop.com


“Ik ben druk bezig met het uittekenen van een plan voor mijn zaak. De inzichten rond mijn content die ik in een reanimatiesessie met Julie kreeg waren zo waardevol dat ik nu barst van de ideeën voor het nieuwe jaar. Ik vind het altijd fijn als coach, om zelf te ondervinden wat het met je doet om gecoacht en uitgedaagd te worden. Julie deed dat super! Ik heb bladzijden vol gepend tijdens en na de reanimatiesessie.”


Soetkin Vercruyssen - www.soetkinvercruyssen.be

Welke vragen kan je zoal stellen?

Hoe maak je een consistent aanbod van content dat steeds dezelfde missie uitstraalt?

Hoe kan ik duidelijkheid scheppen in mijn verhaal? Ik ben zelf het noorden een beetje kwijt.

Ik ben volop bezig met een rebranding en wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hoe pak ik dat aan?


Hoe kan ik mijn verhaal duidelijk doortrekken in mijn content op social media?

Hoe zet ik mezelf in de markt op een unieke manier, want ik ben één van de zovele?

Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven hoe benader ik die 2 doelgroepen het best?


Hoe zorg ik er als multipotential voor dat mensen de rode draad zien in mijn vele projecten en hoe zorg ik dat ik die draad zelf niet verlies?

Hoe kan ik klanten aantrekken voor mijn ene bedrijf zonder dat het schade aanbrengt aan mijn ander bedrijf?

Hoe zorg ik ervoor dat mensen duidelijk snappen wat ik doe?


Heb jij ook een vraag rond marketing, de manier waarop je je verhaal naar buiten brengt of de content die je schrijft? Boek dan nu een reanimatiesessie van jouw marketing.