gratis Marketing Walks

Ontmoet andere ondernemers en geef je marketing een boost

Marketing Walks

Tijdens een fijne wandeling met andere interessante solo-ondernemers, word je uitgedaagd om een andere blik te werpen op jouw marketing.

Doe mee aan één van de 5 wandelingen op één van de verschillende locaties in Vlaanderen. Passen de data niet of wandel je liever alleen, maar wil je wel een frisse wind door jouw marketing laten waaien met persoonlijke feedback? Dat kan dankzij een online alternatief.

Marketing Walks

Je wil in 2024 verder groeien en wil wel eens weten of je qua marketing op het goede spoor zit

Geen betere manier om dat juiste spoor te vinden dan het onmiddellijk te kunnen aftoetsen bij een aantal collega-ondernemers en een marketingexpert. De beste ideeën komen dan ook tijdens een verkwikkende wandeling.

En laten de Marketing Walks nu net dat zijn: Een wandeling waarin jij wordt uitgedaagd om met een frisse blik naar je marketing te kijken.

Marketing Walks

De formule is eenvoudig

Met een groepje van max. 5 solo-ondernemers maken we een verkwikkende wandeling (van zo'n 3 à 5 km). Onderweg krijg je enkele concrete opdrachten die je met andere ogen naar jouw marketing zullen laten kijken, zodat jij de inzichten krijgt die je nodig hebt om jouw bedrijf in 2024 steviger in de markt te zetten en verder te groeien.

We wandelen dus ongeveer een uurtje. Achteraf praten we even na bij een warm tasje thee.


Kan je er niet fysiek bij zijn? Geen probleem er is ook een alternatief.

In dat geval, krijg je de opdrachten in je mailbox. Jij kan er dan tijdens je solowandelingen mee aan de slag. Kies een kort rondje om jouw blok of een stevige wandeling in de natuur en neem een marketingexpert mee in je oor.

En omdat we niet kunnen babbelen tijdens de wandeling, krijg je achteraf de mogelijkheid om jouw bevindingen en ideeën aan mij als marketingmentor voor te leggen en geef ik je met plezier persoonlijk mijn feedback.

Kies een wandeling

Vr 02/02/2024

van 10u30 tot ongeveer 12u

't Zwin, Knokke-Heist

Inschrijven is niet meer mogelijk

Ma 05/02/2024

van 13u30 tot ongeveer 15u

Bulskampveld, Beernem

Inschrijven is niet meer mogelijk

Ga je liever aan de slag tijdens je eigen wandelingen?

Doe dan mee met de virtuele Marketing Walks en start morgen al.

Di 30/01/2024

van 13u30 tot ongeveer 15u

Gentbos, Merelbeke

Inschrijven is niet meer mogelijk

Woe 31/01/2024

van 10u30 tot ongeveer 12u

Stropersbos, Stekene

Inschrijven is niet meer mogelijk

 Do 01/02/2024

van 13u30 tot ongeveer 15u

Paddenbroek, Gooik

Inschrijven is niet meer mogelijk

De wandelingen zijn allemaal tussen de 3 en 5 km lang, dus zeker toegankelijk als je geen doorwinterd wandelaar bent. De wandelingen duren dus ongeveer een uur. Daarna praten we nog een halfuurtje na bij een warm tasje thee.

Tenzij je kiest voor de Virtuele Marketing Walks, want dan bepaal je zelf hoelang en hoeveel je wandelt.


Wie is Julie?

Als marketingmentor help ik vastlopende solo-ondernemers die verder willen groeien, maar het overzicht en de richting even kwijt zijn, aan een strak en perfect kloppend marketingverhaal: van basis, over strategie, naar uitrol!

  • Zodat de juiste klanten voor hen in de rij komen te staan.
  • Zodat ze met zelfvertrouwen hun boodschap uitdragen en impact maken. 
  • Zodat al hun ondernemerstwijfels en financiële zorgen smelten als sneeuw voor de zon.

Testimonials


“Julie is fantastisch goed in haar vinger leggen op de essentie. Zo slaagt zij erin om jouw woorden zo te herformuleren, dat bij jou een: ‘Maar jaaa, dat is het!’ volgt. Zodat je met jouw boodschap echt veel meer impact kan maken.”


Maaike Devos 
www.fun-dament.be


"Ik wou eindelijk mijn missie en mijn verhaal duidelijk krijgen. Ik had al redelijk wat kennis opgedaan, maar ik ontbrak het om de vertaalslag te maken concreet voor mijn bedrijf en mij als persoon. Nu heb ik eindelijk een beeld en een gevoel dat helemaal juist zit voor mij. Daar ben ik heel blij mee.”


 Kimberly Van der Taelen www.thechaosterminator.be


Wat denk je, gaan we samen wandelen?

>