Jouw bedrijf

stevig op de kaart 

Niet alleen moeten bedenken hoe je je groeiende bedrijf in de markt zet.

Niet alleen moeten bepalen welke richting je uitgaat. 

Niet alleen moeten nadenken over wat je moet doen of vertellen om de juiste klanten aan te trekken.

Tijdens dit partnership duik ik als marketingmentor mee in jouw bedrijf en loop ik naast je om all things marketing and more scherp te stellen zodat jouw bedrijf nog steviger op de kaart komt te staan en kan doorgroeien.

Hoe kan jouw bedrijf precies verder  groeien?

Je bent nu al even bezig met je bedrijf, maar op dit moment lijkt het niet meer helemaal te kloppen. Je wil een andere en duidelijke richting uit, maar het is even wazig. Je kan niet concreet zeggen welke richting je precies uit wil. Of net wel, maar hoe kom je daar?


Je bent het overzicht kwijt.


De klanten zijn er wel en toch ben je de passie wat aan het kwijtraken. Het zijn niet de juiste klanten. Zo voelt het toch. En plots stel je alles in vraag. Werkt dit nog wel voor mij? Deze manier van werken en deze klanten?

Je raakt er alleen niet uit. De twijfels en onzekerheden tollen door je hoofd:

 • Het vinden van de juiste woorden is een uitdaging. Je kan maar moeilijk overbrengen wat je nu doet en wil graag je boodschap helder krijgen. 
 • Het is je niet duidelijk hoe jij je nu precies onderscheidt, zodat jouw ideale klanten weten waar je voor staat.
 • Dat je niet echt een marketingstrategie hebt, helpt ook niet. En alle marketingcursussen die je ooit volgde, bieden geen antwoord.

Je wil zo graag een constante stroom aan klanten waar je wel helemaal blij van wordt.

Je wil weer voelen dat je helemaal op het juiste spoor zit.

Je wil de zekerheid dat je de juiste dingen doet en vertelt om je bedrijf nog steviger op de kaart te zetten zodat het verder kan groeien en het jou een consistente stroom aan inkomsten oplevert.

Hoe dit partnership alles veranderde voor het bedrijf van Kimberly

Een bedrijf dat niet langer bij haar paste en vooral een verhaal dat ze niet helder kon brengen. Dat is het punt waarop Kimberly kwam aankloppen. Ze volgde al heel wat marketing- en contentcursussen. Allemaal heel interessant en leerrijk, maar waar ze op bleef vastlopen was hoe ze de vertaalslag kon maken naar haar bedrijf. En dus gingen Kimberly en ik aan de slag met haar verhaal en marketingstrategie. Lees verder om te ontdekken hoe dat uitpakte.

Tijd dus om in actie te schieten, maar dan niet langer alleen

Tijd voor actie en overzicht. 

Tijd voor helderheid en weten wat je precies moet doen en vertellen. Thanks to een duidelijk en triggerend marketingverhaal

Tijd voor een mega duidelijk plan van aanpak en weten hoe je eruit kan springen, met concrete stappen en to do’s die volledig bij je passen. Gebaseerd op stevige fundamenten die we samen vlijmscherp gezet hebben. Hello marketingstrategie die helemaal die je op het lijf geschreven is.


Samen gaan we voor een perfect kloppend marketingVERHAAL mét een strak en volledig marketingPLAN. 

We geven vorm aan elk facet van jouw marketingplan: van de basis, over de strategie, tot en met de concrete uitrol.


Yep, jouw verhaal en strategie zullen ervoor zorgen dat jouw ideale klanten niet meer om je heen kunnen en je bedrijf echt duidelijk op de kaart komt te staan.


Move over groeiende twijfel en onzekerheid, here comes een groeiend bedrijf dat stevig op de kaart staat

‘Jouw bedrijf op de kaart’ is een partnership met een marketingmentor die 4 maanden lang met je meedenkt, meeloopt en naast je staat in je bedrijf.

4 maanden, want zo hebben we tijd om alles goed uit te denken, dingen te laten bezinken en op lange termijn te denken. Maar vergis je niet, we verspillen geen tijd door te twijfelen en te talmen. Want samen hakken we knopen door, gaan we sneller en verder.

Je krijgt dus een partner en supporter aan je zij die samen met jou:

 • Je marketingfundamenten aanscherpt: we finetunen jouw aanbod en verhaal en stemmen het nog beter af op jouw ideale klanten.
 • Een marketingplan voor de toekomst ontwerpt: zodat je opnieuw helderheid, overzicht en richting hebt en precies weet wat te doen en te vertellen.

 • De marketingstrategie die 100% bij jou past uitwerkt en uitrolt: waardoor de juiste klanten voor jou in de rij komen te staan en jouw bedrijf kan blijven doorgroeien.Kortom samen zetten we all things marketing and more vlijmscherp zodat je bedrijf nog steviger op de kaart komt te staan.

Jouw bedrijf op de kaart

Hoe Laurie uit de startblokken schoot, omdat ze er niet alleen voor stond

Laurie wist goed wat ze wou. Alleen verloor ze zich in nieuwe ideeën en details, waardoor niets concreet werd.

Maanden sleutelde ze al aan haar aanbod waarvan niemand wist dat het bestond. Op haar eentje liep ze vast en bleef ze vluchten in het uitwerken van nieuwe ideeën. Lees verder en ontdek hoe 'Start-up met Laurie' eindelijk op de kaart gezet werd.


Zo'n partnership, is dus niet zoals al die cursussen waar je het allemaal maar zelf moet doen

Het grote verschil met andere marketingtrajecten of -cursussen is dat iemand je bij de hand neemt en de verschillende stappen met je doorloopt.

Er wordt dan ook onmiddellijk gedacht in functie van jouw verhaal, jouw bedrijf, jouw aanbod, jouw ideale klanten. Zo weet jij precies wat je  woord voor woord en actie per actie te vertellen en te doen staat om jouw bedrijf marketingwise stevig op de kaart te zetten.

Genoeg getwijfeld, vastgelopen of eenzaam gevoeld. Je moet niet langer alles alleen bedenken. Je moet niet langer alleen beslissen waarop je gaat of moet focussen.

Wij doen het samen.

 • Jij zal precies weten wat je moet zeggen en doen om de juiste klanten aan te trekken.
 • Je hebt een triggerend aanbod waar jouw ideale klanten voor in de rij komen te staan.
 • En je zal een bedrijf hebben dat helemaal bij jou en jouw missie past.

Maar wat doen we dan precies samen tijdens een partnership?

We leren samen jouw ideale klant nog beter kennen zodat we precies weten wat te doen en te vertellen om hen aan te trekken en te overtuigen.

We schrijven een duidelijk en triggerend verhaal dat 100% klopt en resoneert bij je ideale klant. Het verhaal, de identiteit van je bedrijf, jouw missie en boodschap, we zorgen dat het plaatje helemaal klopt.

We nemen je aanbod onder de loep en zorgen dat het nog aantrekkelijker wordt voor je ideale klant zodat die er echt naar snakt én vinden manieren om meer omzet te halen uit één klant.

We werken een marketingstrategie uit die helemaal bij je past. Eentje waarmee je er duidelijk bovenuit steekt in jouw markt en voor jouw ideale klanten.

We stellen een marketingplan op. Een plan van aanpak waardoor je stap per stap precies weet wat je te doen en te vertellen staat om jouw ideale klanten te bereiken en te overtuigen om je aanbod te kopen.

On top van dat alles word je 4 maanden lang constant persoonlijk begeleid en opgevolgd. Hello accountability en go to als je met vragen of twijfels zit. 

Je hebt dus echt een partner aan je zij.

We are in this together 

Hoe ziet zo'n partnership eruit?


Tijdens ons partnership stap ik 4 maanden mee in jouw bedrijf om de basis van jouw marketing scherp te zetten en een passende marketingstrategie uit te rollen.

Ik denk met je mee en vertel je precies wat je moet doen en zeggen om de juiste klanten voor jou in de rij te laten staan.

Concreet werken we op deze manier samen:

1. Livedagen

Het hart van onze 1 op 1- samenwerking ligt in de 2 livedagen waarop we met z'n tweeën telkens een volledige dag aan tafel zitten.  Eerst duiken we in jouw verhaal en fundamenten om de puzzelstukken volledig te doen passen.

Op een latere dag gaan we samen jouw marketingstrategie concreet uitwerken. Een duidelijk verhaal, overzicht en een duidelijke richting die je kan uitgaan, check. Een marketingstrategie die 100% bij je past, check check.

Na inschrijving kies je zelf wanneer jouw livedagen doorgaan.

2. Videocalls

Naast die livedagen plannen we 2 videocalls waarin je ondersteuning krijgt bij de uitrol van jouw marktstrategie. We steken samen de handen uit de mouwen. Zei ik al dat je er niet alleen voor staat?

Na inschrijving kies je zelf wanneer jouw videocalls doorgaan.

3. Inspiratiedag

 We trekken er samen een namiddag op uit. Het lot beslist waarheen (misschien is dat zelfs over de landsgrenzen heen). Eén ding is zeker: het is een plek waar de creativiteit zal borrelen, voor een vat vol inspiratie voor jouw unieke marketingstrategie.

Out of the box ideeën komen niet aangewaaid als je achter je bureau blijft zitten. Dus blijven wij voor jouw unieke marketingstrategie ook niet zomaar achter een bureau zitten.

4. Persoonlijke opvolging gedurende het ganse partnership

4 maanden lang krijg je directe 1 op 1 opvolging en accountability zodat al je marketingvragen beantwoord worden en je focus scherp blijft.

Zit je met twijfels of vragen? Wil je dingen laten nalezen? Heb je inspiratie nodig? I've got your back, want we are in this together!

BONUS

Je krijgt toegang tot de online cursus 'SOS marktonderzoek'. Hier vind je de meest complete handleiding voor een vruchtbaar marktonderzoek: van de juiste vragen, over een plan van aanpak tot de analyse en implementatie van alle verzamelde gegevens.

Hier ligt dan ook de sleutel tot het succes van jouw marketing.

Daarbovenop begeleid ik je gedurende onze tijd samen persoonlijk van A tot Z met jouw marktonderzoek.

SUPER BONUS

Als kers op de taart krijg je een heuse fotoshoot cadeau van de fantastische Fotofolies. Want laat ons eerlijk zijn: je kan nooit te veel foto's hebben. 

Die fotoshoot gaan we samen met Lies voorbereiden zodat de foto's 100% aansluiten bij je verhaal en de identiteit van jouw bedrijf.

Daarna zoek jij samen met Lies naar de ideale locatie en datum and she will work her magic om jouw te doen stralen op beeld. 


Jouw investering voor een partnership met een marketingmentor die 4 maanden met je meeloopt: €889 per maand excl. BTW (je betaalt in 4 termijnen)

Betaal je liever in één keer? Dan betaal je € 3497 excl. BTW


Sfeerbeelden van partnerschips met solo-ondernemers net als jij


Wat denk je, 

Zetten we samen jouw bedrijf nog steviger op de kaart?


Hoe Sofie dankzij dit partnership een aanbod lanceerde dat zichzelf verkoopt

Zonder enige marketingstrategie verkocht Sofie uren van haar tijd, maar dat liep toch niet zo vlot als ze toen wou. De why en de uniekheid van wat ze doet, werd haar steeds meer duidelijk. Hoog tijd dus om haar bedrijf volwaardig op de kaart te zetten. Ze droomde van een consistente workflow van klanten waarbij ze continu bezig kan zijn met dingen die ze graag doet en zo het verschil kan maken voor anderen. Terwijl ze er uiteraard mooi haar boterham mee kan verdienen. Lees verder om te ontdekken hoe Sofie haar verhaal de vorm kreeg waarmee ze nu bekend staat, hoe haar bedrijf een begrip werd en hoe die consistente flow aan klanten werkelijkheid werd.


Resultaat van onze samenwerking

 • Je hebt een verhaal, aanbod en marketingstrategie die 100% bij je passen.
 • Je weet precies wat te doen en te vertellen om de aandacht van jouw ideale klanten te triggeren en hen te overtuigen.
 • Jouw marketingplan is up and running waardoor je ideale klanten staan aan te schuiven.
 • Je straalt van energie en bent er klaar voor om dit jaar en al de jaren daarna te knallen.
 • Doordat je jouw ideale klant, aanbod, verhaal en strategie duidelijk hebt, is er focus en dat brengt heel wat rust met zich mee.

Hey, ik ben Julie

Eerlijk is eerlijk, ik heb het een beetje gehad met al die online cursussen. Als marketingmentor zit ik het liefste met jou aan tafel, en dat mag je behoorlijk letterlijk nemen. Ik duik helemaal mee in het verhaal van jouw bedrijf om dat vlijmscherp te zetten, zodat daar een marketingstrategie uit kan voortvloeien die helemaal bij je past.

Omdat ik weet dat iemand naast je hebben staan die in je gelooft, je vleugels geeft. 

Daarom loop ik met plezier als partner en supporter naast je om all things marketing en more scherp te zetten. Geen theorie dus, maar puur maatwerk en vooral doen.

En daar mag gerust een theetje en een koekske bij.

Kortom ik help je naar een strak en perfect kloppend marketingverhaal: van basis, over strategie, naar uitrol.

 • Zodat de juiste klanten voor jou in de rij komen te staan.
 • Zodat je met zelfvertrouwen jouw boodschap uitdraagt en impact maakt.
 • Zodat al je ondernemerstwijfels en financiële zorgen smelten als sneeuw voor de zon.


Hoe ondernemers een partnership ervaarden

 

Sabine Verhemeldonck is logopediste en dé experte in Vlaanderen op vlak van spraakstoornissen bij kinderen. Ze had al eerder een cursus uitgewerkt waarin ze haar kennis deelde, maar ze kon wel wat hulp gebruiken bij welke richting ze daarmee precies uitwou. Ik zag haar tijdens ons traject samen steeds meer in die expertrol staan. Het is haar missie om haar expertise te delen met haar collega-logopedisten waarvoor ze Sterk Academy op de kaart zette.Sabine Verhemeldonck

www.sterkacademy.be


Soetkin Vercruyssen is loopbaanbegeleidster en life coach, maar daarnaast ook een vrouw met een breed interesseveld die veel te vertellen heeft. Toen we elkaar ontmoetten zat ze wat vast in hoe ze haar bedrijf als life coach verder kon uitbouwen. Het stroomde even niet meer en ze was het overzicht wat kwijt. Tot we samen een verhaal en een richting vonden die op haar lijf geschreven waren en waarbij ze een inspiratie en verbinder is voor andere vrouwen die veel te vertellen hebben.


Soetkin Vercruyssen 

www.soetinvercruyssen.be"Ik worstelde met het verwoorden van mijn verhaal, mijn missie en mijn ideale klant. Door daar heel diep in te duiken, zijn de dingen waarvan ik eigenlijk al een beetje wist dat dat het was, nog meer helder geworden. Nu heb ik heel veel inspiratie en ideeën om ermee aan de slag te gaan. Van hieruit kan ik echt mijn missie en verhaal in de wereld zetten.


Stephie Dewever van www.stephiedewever.be


"Ik vond het vooral moeilijk om de connectie te maken tussen mijn verhaal en het verhaal van mijn cliënten. Ik wou de juiste woorden vinden en er een structuur in krijgen. Julie heeft me geleerd om in verhaallijnen te denken. Ik zie nu in op welke manier mijn verhaal mijn cliënten echt kan  helpen."


Sarah Noelmans
van PCOS De Baas


Ben jij er ook klaar voor om door te groeien en jouw bedrijf nog steviger op de kaart te zetten?


Disclaimer

Dit partnership is helemaal niets voor jou als je:

 •  Voor jezelf totaal nog niet hebt uitgemaakt wie je ideale klant is. We kunnen jouw verhaal namelijk niet afstemmen op jouw ideale klant, als je zelf helemaal nog niet weet wie dat is.
 • De hele wereldbevolking in één keer als jouw klant ziet. Als we een marketingverhaal zouden moeten construeren waar echt iedereen zich in herkent, dan wordt het een hele saga waar mensen van in slaap vallen, trust me.
 • Onder een steen wil leven en dus niet naar buiten wil komen met je verhaal.
 • Je verhaal niet in handen wil nemen om het op zoveel mogelijk manieren te delen.
 • Het nut niet inziet van het inzetten van verhalen om de juiste klanten aan te trekken.
 • Niet bereid bent om stukken die niet bij je nieuwe verhaal en identiteit horen los te laten for the greater good.
 • Niet wil testen en zoeken wat werkt voor jouw ideale klant, maar een kant-en-klaar antwoord verwacht. Sorry honey, dat kan niemand je geven.


FAQ

Ik ben overtuigd en wil inschrijven. Een kennsimakingsgesprek is niet nodig. Hoe kan ik dan inschrijven?

Ben je 100% overtuigd dat dit is wat je nodig hebt en heb je geen nood aan een kennismakingsgesprek, maar wil je onmiddellijk kunnen inschrijven? Eerst en vooral superfijn dat je een volle 'Ja' voelt. Nieuwsgierig als ik ben, weet ik toch al graag op voorhand wie je bent, welke onderneming je hebt en waar je op vastloopt. Zo kan ook ik aftoetsen of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. Als er geen match is, dan werkt het gewoon niet. Daar ben ik graag eerlijk over. 

Kennen we elkaar of hebben we al eerder samengewerkt? Dan kan een kennismaking overgeslagen worden. Stuur me dan even een bericht: Dat kan hier.


Hoe lang duurt zo’n partnership?

Het partnership start met een eerste livedag. Vanaf dan loopt ons traject samen 4 maanden. 


Op welke momenten gaan de livedagen en videocalls door?

Onmiddellijk nadat je bent ingeschreven, krijg je toegang tot mijn online agenda. Daar kies je zelf welke dagen voor jou het beste passen. Iedere livedag start om 10u. Rond 16u30 ronden we af. Ook de videocalls kan je na inschrijving zelf inplannen. Die duren steeds anderhalf uur. Voor de fotoshoot spreken we een datum af met fotografe Fotofolies.


Waar gaan die livedagen door?

De livedagen gaan door in mijn basecamp in Oedelem (vlak bij Brugge). 's Middags zorg ik voor een lichte lunch. De hele dag zijn drank (thee of course) en knabbeltjes aanwezig. Je hoeft dus niets mee te brengen. Ik hou ook rekening met allergieën en dieetvoorkeuren, of course.

 Wil je graag de avond voordien in de buurt logeren? Ik ken enkele prachtige B&B's in de omgeving.

Van zodra je ingeschreven bent, stuur ik je het concrete adres door.


Kan ik beroep doen op de KMO-portefeuille?

Dat is niet mogelijk. Je kan het inschrijvingsgeld wel in 6 termijnen betalen.


Ik wil nog meer informatie.

Stel je vragen volledig vrijblijvend in een gratis kennismakingsgesprek. Boek hier een moment waarop we even videobellen.


Wat ondernemers zeggen tijdens en na onze samenwerking

"Wat een ongelofelijk ZALIG traject met veel persoonlijke begeleiding. Je hebt echt het gevoel dat je nu echt je bedrijf concreet gaat maken en dat de puzzelstukjes in elkaar vallen."

"Ik kreeg vandaag een duidelijk beeld in hoe de thema's verdeeld zijn over het komende jaar waarbij we strategisch nagedacht hebben wat wanneer past en dat brengt me wel rust."


"Het was weer goed geweest om er weer even kritisch stil te staan bij mijn marketing en externe input te hebben. Een frisse blik geeft altijd wat meer inzichten."

 

"Na onze call heb ik een goed maar spannend gevoel. Het was wel een heel productieve call. We bespraken alles wat betreft de lancering. Daardoor weet ik nu exact wat me te doen staat. . Door met jou te praten wordt voor mij heel duidelijk wat de meest nuttige marketing stappen momenteel zijn. Zo heb ik nu goeie focus op wat wel belangrijk is om te doen voor mijn marketing en wat ik beter links laat liggen."

"Ik zou het zelf veel kleiner aangepakt hebben en waarschijnlijk nooit uitgevoerd. Door onze sessie samen heb ik nu een duidelijk beeld wat ik ga doen voor de lancering, wanneer ik deze ga doen en wat de taken zijn die ik nog moet doen. Het geeft ook een fijn gevoel dat er iemand achter je staat en je begeleid. Iemand waar je op kan terugvallen als je het zelf even lastig krijgt."


"Ik heb meer zicht op waar ik voor sta en waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Bij mijn lancering kon ik mijn communicatie en marketing verbeteren dankzij jouw feedback en tips."


"Je hebt mooi blootgelegd waar mijn hart sneller van tikt en daar op ingezet."

 

"Julie is een bron van inspiratie en staat altijd voor je klaar. Je kan haar alles rondom marketing vragen en ze koppelt vaak met meer dan 1 nieuw idee terug. Ze is een echte supporter die jou en jouw onderneming naar een hoger niveau tilt."

"Mijn big win? Duidelijkheid over mijn bedrijf. Ervoor waren het nog hele theoretische ideeën en denkpistes en nu is alles concreet. Weet ik dat ik goed bezig ben, waar ik op moet focussen ed. Andere grote win: opstarten en al klanten hebben en ook dat mijn communicatie op hen is afgestemd."


"Het is fijn om helemaal in de diepte te duiken van je onderneming, om een terug een overzicht te krijgen. Om het verhaal achter je onderneming te kunnen vormgeven."

 

"De videocalls geven me accountability om aan mijn eigen zaak te werken. Je geeft me zetjes richting dingen doen die ik alleen nooit zou durven. Daarbij help je me daarbij met focus houden en de juiste dingen voor te bereiden."

"Dit is echt, geen marketing-bad met dure woorden en gericht op sociale media, die komen erbij maar zijn niet het fundament van de werking. Er wordt eerst een stevige basis gezocht met een goed product dat waardevol is t.o.v. het blazoen oppoetsen zonder de juiste fundamenten."


"De livedag heeft een grote impact gehad. Heel fijn dat je heel flexibel bent naar de noden van je klant. Ik voel me wel heel ondersteund en goed gepusht om meer te bereiken."

 
>